Apartmani Kokor nalaze se u Vodicama, na 46 km od Trogira i 8 km od Šibenika, nude kvalitetan smještaj s prihvatljivom cijenom u novouređenim apartmana. Apartmani su smješteni u novo izgrađenoj kući koja se nalazi u mirnom dijelu i na kraju slijepe ulice, idealno za odmor bez prometne buke a opet u blizini svih gradskih sadržaja. More i lijepo uređena plaža nalaze se samo na 500 metara od apartmana.

Apartmani su klimatizirani, imaju grijanje, Sat Tv, internet priključak.

Smještaj je idealan za obiteljski odmor , ljetovanje grupe prijatelja kao i za aktivni odmor.

Kuća nudi smještaj u 3 komforna i luksuzno uređena apartmana smještajnog kapaciteta 2+2 ležaja.

Po potrebi možemo organizirati postavljanje dodatnog ležaja za jednu osobu.

Svaki apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem, dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja sa svim kuhinjskim aparatima i priborom za jelo, kupaonica s tuš kabinom s besplatnim kozmetičkim priborom i ručnicima te prostrane terase sa garniturom za sjedenje.

Vaši kućni ljubimci su dobrodošli.

U  uređenom vrtu gosti mogu koristiti  roštilj.

Parkirno mjesto je osigurano na privatnom parkingu u dvorištu i ispred kuće.

Vodice su danas jedno od vodećih turističkih središta jadranske obale što pokazuje izvrsna turistička posjećenost tokom ljetne sezone, sa bogatim sadržajem i ljepotom garantiran je idealan odmor i zadovoljstvo svakog posjetitelja. Osim kupanja i sunčanja za one željne aktivnoga odmora na plaži možete pronaći školu jedrenja, ronjenja i možete unajmiti razne sportske rekvizite.